Veng Norge AS

Veng Norge A/S er en landsdekkende leverandør av bildeler. Selskapets hovedprodukt er karosserideler, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler importerer de lykter, eksosanlegg, hengerfester, radiatorer og speil mm.

AS Auto Materiell

AS AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har de hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Hellanor AS

Hellanor AS Fredrikstad ble etablert i 1971 under navnet Autoutstyr Fredrikstad. Deres avdeling fremstår hovedsakelig som et rent grosist lager, og de leverer godt kjente merkevarer av høy kvalitet til det profesjonelle markedet. Deres dekningsgrad på slitedeler, batterier, eksos, forbruksmateriell og lysutstyr er en av Østfolds beste.

Bilextra

AS Sørensen og Balchen er en av de eldste og mest tradisjonsrike aktører i bilbransjen. Det ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita.

Formatica

Formatica er dedikerte bilentusiaster, som er opptatt av trygghet, og tilbyr deg alltid en seriøs og god handel enten om det er rundt kjøp og salg av biler, bilpleie eller annet bilrelatert produkt.

Leon`s Utleie

Utleie av minidumper, hjllaster, varebil, lift, bobil, maskiner og utstyr.

Hågen hengefester

Salg av hengerfester til ulike biler.